Acestea includ:
Aplicatiile acestei grasimi sunt in industria produselor zaharoase, pentru aluaturi,creme de biscuiti si napolitane.
In industria mezelurilor, pateurilor si a lactatelor, iar daca punctul de topire este sub 36˚C, se poate folosi si la prajit intens.
Grasimile pot fi utilizate in industria alimentara pentru prepararea de produse diverse, incluzand paine, biscuiti, prajituri, aluaturi, creme, pateuri, mezeluri.
Render va pune la dispozitie urmatoarele varietati de grasimi nehidrogenate cu puncte de topire cuprinse intre 38-40°C:
SOCFAT produs in Malaysia de Cargill, punct de topire 40°C.
D90S40 produs in Austria de VFI, punct de topire 40°C.
Aceasta diversitate de puncte de topire permite obtinerea de produse finite cu comportament identic, indiferent de anotimp. La aceste puncte de topire, produsele sunt albe cu consistenta solida, fara gust sau miros.
180,00 Lei
21,00 Lei
390,00 Lei
380,00 Lei