Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Agricultura, Silvicultura, Bautura & Mancare

Pudra de cacao – PV4

Informatii ambalaj: 
Impachetare la sac de hartie cu un strat interior de plastic 25kg Palet complet: 30 de saci. Se poate comanda si la bucata.
Descriere produs: 

PV4 – Pudra de cacao naturala de culoare maro inchis cu o puternica aroma de ciocolata.
•Principalul mod de folosinta: Ideal pentru topping-uri, produse de patiserie, siropuri, dulciuri, budinci si mousse-uri.
•PH – 7,9(±0,3)
•GRASIME – 10-12%

Pudra de cacao astfel obtinuta are un pH in jurul valorii de 5 si se numeste pudra de cacao NATURALA.

Pentru obtinerea unei pudre de cacao mai inchise la culoare, cu un pH mai mare, are loc alcalinizarea, rezultand astfel pudra de cacao ALCALINIZATA.

Pudra de cacao INDCRESA se obtine din boabe de cacao de cea mai buna calitate.

Boabele de cacao sunt prajite si macinate, rezultand masa de cacao cu un procent de grasime cuprins intre 50-60%.

Din masa de cacao, prin presare se obtine untul de cacao si turtele de cacao.Din turtele de cacao, prin macinare cu cele mai moderne mori, se obtine pudra de cacao de mare finete si puritate, care poate avea procent de grasime 10-12%.

Aplicatiile sunt numeroase, din care enumeram: industria produselor zaharoase ( cuverturi, glazuri, tablete, biscuiti, napolitane, fursecuri ), laboratoare, cofetarii, bauturi instant, budinci, cereale, produse dietetice, inghetata, lactate (iaurturi si lapte cu cacao) etc .

Calitatea este verificata in laboratoarele proprii, de la boabele de cacao si pana la produsul finit, prin riguroase analize bacteriologice, chimice si fizice, precum si verificari organoleptice ale aromei, culorii si gustului.

Produsele importate de RENDER COM in excusivitate in Romania direct din Spania de la INDCRESA sunt ambalate in saci de 25kg, paleti de 750 kg.

Te-ar putea interesa și

Ulei
Grasime Vegetala de Palmier – Gama de grasimi folosita pentru aluaturi si creme cu proprietati chimice si fizice excelente iar caracteristicile...

300,00 Lei

Ulei
Grasime Vegetala Palmier – Grasimile hidrogenate din sambure de palmier, utilizate in industria zaharoaselor, ca inlocuitor de unt de cacao pentru...

450,00 Lei

Ulei
Grasime Vegetala de Palmier – Gama de grasimi folosita pentru aluaturi si creme cu proprietati chimice si fizice excelente iar caracteristicile...

340,00 Lei

Ulei
Kuchenchef 20L - 100% Ulei de palmier, produs in Austria de VFI. Punct de topire 24°C. Clientii vizati sunt cei din distributia de RETAIL,...

280,00 Lei