Se utilizeaza pentru inlocuirea partiala sau integrala a grasimii animale din produsele lactate: cascaval, branza topita, telemea, crema de unt, crema de branza, smantana, frisca, branza de vaca, etc.
Grasimile hidrogenate din pulpa de palmier se folosesc pentru obtinerea cremelor de biscuiti, napolitane si prajituri. Cremele obtinute cu aceasta grasime sunt de calitate premium datorita capacitatii crescute de inglobare de aer la mixare, rezultand creme foarte usoare si pufoase.
Gama de grasimi este in asa fel conceputa incat sa poata fi folosita la cele mai pretentioase proceduri din industria produselor de cofetarie, cum ar fi: turnarea, glazurarea, umplerea si extrudarea si au stabilit un adevarat record in industria mondiala a dulciurilor. Ele au o lista impresionanta de caracteristici superioare fizice si chimice, cautate cu insistenta de aproape orice ramura a industriei.
Aceste caracterisici includ:
Render va pune la dispozitie urmatoarele grasimi hidrogenate din sambure de palmier:
260,00 Lei
340,00 Lei
280,00 Lei
300,00 Lei