Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!

Despre noi

Cine suntem?

Kros.ro este un marketplace online business-to-business, detinut de compania More Technology.

Misiune

Misiunea noastra este de a pune la dispozitia utilizatorilor, furnizori si cumparatori, platforma on-line prin intermediul careia isi vor creste vanzarile si vor cumpara in siguranta si la preturile corecte.

Ce urmarim?

Scopul platformei kros.ro este acela de a reprezenta punctul de intalnire virtual, piata online, pentru companiile din Romania, companii ce comercializeaza bunuri sau servicii.

Cui ne adresam?

Kros.ro este destinat zonei business-to-business, atat furnizorii cat si cumparatorii care vand si cumpara in cadrul platformei, fiind exclusiv companii.

Cum functionam?

Kros.ro a fost construit pe baza  observarii atente a modului in care are loc comertul de bunuri si servicii intre companii, ingloband astfel acele functionalitati  care faciliteaza afaceri mai eficiente, de volume mai mari si in deplina siguranta.

Tranzactiile desfasurate in cadrul marketplace-ului kros.ro sunt de tip angro (wholesale), furnizorii avand posibilitatea de a solicita o cantitate minima ce trebuie comandata din produsele sau serviciile comercializate.

O comanda in cadrul kros.ro este rezultatul unei interactiuni intre cerere de oferta (plasata de cumparator) si oferte (trimise de furnizori). In timpul acestei interactiuni, cele doua parti pot negocia termenii tranzactiei: pret, volum, livrare, plata, etc.